Marcel Giró


Blog

10 Novembre 2016

Preparant-se per MIAMI UNTITLED ART

La Galería Rocío Santa Cruz exposarà diverses obres de Marcel Giró a la propera fira MIAMI UNTITLED ART que es celebra a Miami Beach del 30 de novembre al 4 de desembre 2016.

 


21 Setembre 2016

Set obres de Marcel Giró a l'exposició Moderna para Sempre a Rio de Janeiro

Moderna para Sempre s'exposa a Paço Imperial, Rio de Janeiro, del 22 de setembre al 20 de novembre de 2016. L'exposició arriba a Rio de Janeiro amb tres noves incorporacions a la col·lecció, que ja suma més de 132 imatges de mestres com els carioques José Oiticica Filho i Osmar Peçanha, i altres com Thomaz Farkas, Geraldo de Barros, German Lorca, Marcel Giró; junts formen un panorama poc comú del moviment foto-clubs al país, des de la dècada de 1940; la ...

llegir més >

 
Marcel Giró. Botellas, 1950


02 Setembre 2016

Quatre obres de Marcel Giró a SP-Arte/Foto de São Paulo 2016

Amprant el nom Paral·leles i diagonals de l'obra de Jose Yalenti, datada el 1950, l'exposició de 30 fotografies modernistes obre la desena edició de la SP-Arte / Foto i mostra la seva participació en la història de la fotografia brasilera. 


Fotografies de: Ademar Manarini, Eduardo Salvatore, Gertrudes Altschul, Georges Radó, José Yalentí, Marcel Giró, Mario Fiori, Paulo Pires.


Comissaris: Isabel Amado i Iatã Cannabrava SP-Arte / Foto